A klórmentes fertőtlenítés ereje

A baktériumok sokkal gyakoribbak az otthonunkban, mint gondolnánk. A házon kívül töltött nap folyamán különféle szennyezett felületekkel érintkezünk anélkül, hogy észrevennénk, és az ezeken található kórokozókat este hazavisszük. Ezért ezek a baktériumok könnyűszerrel átjuthatnak a testünkbe.

Noha manapság már léteznek klórmentes fertőtlenítőszerek, hagyományosan más tisztítószereket szoktunk használni, amelyek nem pusztítják el az otthonunkban megtalálható gyakori baktériumokat. Bár a klórt fertőtlenítőszerként is szoktuk használni, mégsem éri el a kívánt eredményeket anélkül, hogy károsítaná a kezelt felületeket. A klór használata bizonyos hátrányokkal jár, amelyeket szem előtt kell tartanunk. Ilyen például a kényes felületek károsítása, a ruhák elszíneződése, a kellemetlen szag és a használatából származó egyéb más hátrány.

A klór alternatívájaként a SANYTOL számos olyan fertőtlenítő terméket kínál Önnek, amely képes elpusztítani a háztartásban megtalálható baktériumokat anélkül, hogy kárt okozna a kényes felületekben, elszinezné vagy kifakítaná a ruhákat, miközben még kellemes illata is van. Termékeink különösen az otthonunkban leggyakrabban jelen lévő baktériumok, többek között a S. aureus vagy az E. coli, valamint a gombák ellen hatékonyak, és elpusztítják a kórokozók 99,9%-át.

Ezeknek a tisztítószereknek számos előnye van: egyszerre tisztítanak és fertőtlenítenek, ami azt jelenti, hogy Ön a takarítás során egyetlen mozdulattal sok időt takaríthat meg, amit kellemesebb tevékenységekre fordíthat. Emellett fertőtlenítő képességük még magas hőmérsékleten is változatlan marad, és más tisztítószerekkel való érintkezéskor nem bocsátanak ki gőzöket. Nyugodtan használja otthona legkényesebb felületeire is őket, mert – amint már jeleztük – a termékek összetétele nem károsítja a felületeket.

A SANYTOL termékcsaládba különféle termékek tartoznak, amelyek az Ön szövetségesei lesznek a fertőtlenítés során, mivel minden olyan helyen segítséget jelentenek, ahol a tisztítás mellett alapos fertőtlenítésre van szükség:

  • UNIVERZÁLIS FERTŐTLENÍTŐ TISZTÍTÓSZER
  • FERTŐTLENÍTŐ KONYHAI TISZTÍTÓSZER
  • FERTŐTLENÍTŐ FÜRDŐSZOBAI TISZTÍTÓSZER
  • FERTŐTLENÍTŐ PADLÓ- ÉS FELÜLETTISZTÍTÓ
  • ÁLTALÁNOS FERTŐTLENÍTŐ TÖRLŐKENDŐ
  • FERTŐTLENÍTŐ MOSÓSZERADALÉK
  • FERTŐTLENÍTŐ FOLTELTÁVOLÍTÓ POR
  • FERTŐTLENÍTŐ LÉGFRISSÍTŐ ÉS SZAGTALANÍTÓ; LEVEGŐ, FELÜLETEK & TEXTÍLIÁK – MENTA
  • CIPŐFERTŐTLENÍTŐ – FRISS ILLAT

Tartsa mindig szem előtt, hogy a megfelelő háztartási higiénia kulcsfontosságú a fertőzések elkerülése szempontjából, különösen akkor, ha a háztartásban érzékeny emberek, például gyermekek vagy idősek élnek, vagy ha kisállatot tartunk. Emellett fontos egyéb higiéniai szokásokat, például a kézmosást, a helyes élelmiszerkezelést és a napi szellőztetést is bevezetni.

Rendkívül fontos tehát, hogy takarításkor ne felejtsük el, hogy a higiénia alapos fertőtlenítés nélkül nem teljes, mivel ez a leghatékonyabb módszer az otthonunkban jelen lévő leggyakoribb kórokozók elpusztítására. Használjon klórmentes fertőtlenítőszereket, például a SANYTOL-t a baktériumok elpusztításához, amely a legkényesebb felületeket is kíméli.