Hogyan fertőtlenítsük a szobát influenza után?

Az év bizonyos időszakaiban, például ősszel vagy tavasszal sokan megbetegszenek a hőmérséklet-változás miatt, így megjelenik az első megfázás és az influenza. 

A fertőzések megelőzése érdekében ajánlott 7 alapvető intézkedést megtenni a szoba vírusmentesítésére:

  1. Gyakran szellőztesse a helyiséget. Ezt minden alkalommal legalább 10 percig tegye. A szellőztetés elősegíti a levegő megújulását és megakadályozza, hogy a levegőben lévő kórokozók a helyiségben maradjanak.
  2. Gyakran mosson kezet. Noha ez egy általánosan javasolt gyakorlat, az influenza-fertőzés idején különösen figyelni kell erre.
  3. Használjon papírzsebkendőt. Ily módon a vírusok gyorsabban elpusztíthatók. A papírzsebkendő használata után ne felejtsen el kezet mosni.
  4. Az evőeszközöket és a személyes higiéniai eszközöket mással közösen ne használja. Rendkívül hasznos, ha az influenzás beteg külön evőeszközöket használ, vagy a törülközőjét elkülöníti a többiek törülközőjétől.
  5. A tisztítás mellett fertőtlenítsen is. Ne feledje, hogy az influenzás beteg érintkezésbe kerül bizonyos tárgyakkal, például az ajtógombokkal, kilincsekkel. Ezeket fertőtlenítőszerrel tisztítsa meg. Az UNIVERZÁLIS FERTŐTLENÍTŐ TISZTÍTÓSZER tökéletes erre a célra. Permetezze a terméket 20 cm távolságból a tisztítandó felületre, és tiszta, nedves ronggyal oszlassa el. Nyugodtan használja fabútorokra vagy fapadlóra is: a Sanytol fertőtlenítőszerek kímélik a felületet.
  6. Ágynemű. Az influenzát okozó baktériumok közül sok benne maradhat a huzatokban. Ezért az ágyneműt külön mossa ki, és használjon FERTŐTLENÍTŐ MOSÓSZERADALÉK – FEHÉR VIRÁGOK tisztítőszert, amely elpusztítja a baktériumok 99,9%-át. Öntsön a folyadékból 2 adagot az öblítőadagoló tartályba (öblítőt ne használjon), hogy a mosás után a ruhák teljesen fertőtlenítve legyenek.
  7. Fertőtlenítse a fürdőszobát, mivel a testnedvek nagyrésze ide kerül. Erre a célra legjobb megoldás a FERTŐTLENÍTŐ FÜRDŐSZOBAI TISZTÍTÓSZER, amely a vízkő- és szappanmaradékok eltávolításában is segít.

Ne feledje, hogy nemcsak a szobát kell fertőtlenítenie. A baktériumok otthona többi részében is gyorsan terjednek. Ha a családban valaki influenzás volt, ajánlott a szokásosnál alaposabb fertőtlenítést végezni, hogy elpusztítsuk az összes kórokozót, és ezzel biztosítsuk az esetleg még jelen lévő influenzavírusok maradéktalan eltávolítását.

Most már tudja, hogyan vírusmentesítse a szobát a közelgő influenza szezonban.