Sanytol garancia

Sanytol garancia

Kötelezettségvállalásaink

Egészség

A SANYTOL-nál fogyasztóink egészsége központi kérdés.

06_icon-2c

Elpusztítja a kórokozókat

A legtöbb SANYTOL termék elpusztítja a baktériumok, vírusok és gombák 99,9%-át az egészség megőrzése érdekében.

A tisztítás nem jelent fertőtlenítést is! A hagyományos tisztítószerek valóban eltávolítják a látható szennyeződéseket, de a láthatatlan kórokozókat nem. Ezért a SANYTOL több mint 20 éve olyan termékeket kínál, amelyek elpusztítják a felületeken, a textíliákon és a kézen található baktériumokat, vírusokat és gombákat. Maximális hatékonyság az egészséges környezetért!

03_icon-2c

Dermatológiailag tesztelt

A SANYTOL termékcsaládot olyan dermatológiailag tesztelt termékek alkotják, mint az UNIVERZÁLIS FERTŐTLENÍTŐ TISZTÍTÓSZER – EUKALIPTUSZ, a FERTŐTLENÍTŐ PADLÓ- ÉS FELÜLETTISZTÍTÓ – EUKALIPTUSZ vagy az ÁLTALÁNOS FERTŐTLENÍTŐ TÖRLŐKENDŐ – EUKALIPTUSZ. 

Az érzékeny bőrűek számára a SANYTOL hipoallergén vagy az allergia kockázatát minimálisra csökkentő termékeket is kínál. Ezeket a termékeket bőrgyógyászok felügyelete mellett, érzékeny bőrű önkénteseken tesztelték. Ebbe a körbe tartoznak a kézhigiénés SANYTOL termékcsalád tagjai és az ECARF (Európai Központi Allergiakutató Alapítvány) címkéjével rendelkező PROTECTION jelzésű tisztítószerek.

02_icon-2c

Nem tartalmaz klórt

Klórmentes összetételüknek köszönhetően a SANYTOL termékek nem fakítják ki a textíliákat, nem hagynak foltot és kímélik a mosható felületeket. A klórral ellentétben más termékekkel érintkezve nem bocsátanak ki gőzöket, és magas hőmérsékleten is hatékonyak maradnak. Eukaliptusz, Grapefruit, Fehér virágok… A SANYTOL termékek kellemes illatot varázsolnak otthonába.

Hatékonyság

A SANYTOL innovációval és termékfejlesztéssel foglalkozó kutatási laboratóriumot is működtet. Ennek a szakértelemnek köszönhetően a SANYTOL termékek maximális tisztítási és fertőtlenítési hatékonysággal segítik otthona tökéletes higiéniájának fenntartását.
05_icon-2c

Tisztítás

A SANYTOL-lal vége a dupla házimunkának! A klórral ellentétben, amely csak fertőtlenít, a SANYTOL termékek bizonyítottan hatékonyak mindenféle szennyeződéssel szemben, legyen az zsír, vízkő vagy szappanmaradék. Bizonayára Ön is megtalálja a megfelelő terméket, hogy otthona felületeit egyetlen mozdulattal tisztítsa és fertőtlenítse.

06_icon-2c

Fertőtlenítés

Valamennyi SANYTOL terméket független mikrobiológiai laboratóriumban, a fertőtlenítésre vonatkozó hatályos európai szabványoknak megfelelően tesztelik. Ezek a szabványok meghatározott körülmények között mérik a termékek hatékonyságát. Ahhoz, hogy egy termék hatékony minősítést kapjon, adott koncentrációban és idő alatt el kell pusztítania egy reprezentatív vírus-, baktérium- vagy gombatörzs 99,9%-át.

Társadalmi és környezetvédelmi felelősség

A minőségi követelményeken túl a SANYTOL elkötelezett ökológiai lábnyomának csökkentése mellett a gyártási, felhasználási és megsemmisítési folyamatai során.

09_icon-2c

Felelős gyártás

  • Gyáregységeink ISO 9001 (minőségi), ISO 14001 (környezeti), OHSAS 18001 (munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági) tanúsítvánnyal is rendelkeznek.
  • Nyersanyagaink megfelelnek az új REACH-rendelet (vegyi anyagok regisztrálása) előírásainak.
  • Állatkísérleteket nem végzünk.
10_icon-2c

Energiagazdálkodás

  • Korlátozzuk gyáregységeink energiafelhasználását (gáz, víz, villany).
  • Követjük szelektív hulladékgyűjtési és hulladékhasznosítási politikánkat.
08_icon-2c

Óvjuk fogyasztóinkat

  • A SANYTOL folyamatosan fejleszti termékeit az allergének lehető legnagyobb mértékű csökkentése és a leginkább környezetkímélő − például foszfátmentes vagy agresszív vegyszermaradványok nélküli − összetevők kiválasztása érdekében.
  • Az energiafogyasztás csökkentése céljából termékeink már 20°C hőmérsékleten hatékonyak.
  • A SANYTOL ügyfélszolgálata hétfőtől péntekig 9 és 12 óra között rendelkezésére áll, hogy a leghasznosabb tanácsokkal lássa el Önt a termékek felhasználásával kapcsolatban.