Kik vagyunk?

Kik vagyunk?

Sanytol, a fertőtlenítés szakértője

Otthona tisztaságának megteremtésében a SANYTOL több mint 20 éve segíti Önt a felületek, a textíliák és a kéz higiéniáját szolgáló innovatív termékcsaládjával.

Szakértelem a lakosság szolgálatában

Történetünk 1994-ben kezdődött, amikor a kórházak fertőtlenítéséért felelős szakemberekkel együttműködve kifejlesztett SANYTOL márka 5, a fogyasztók egészségügyi és biztonsági elvárásainak megfelelő termékkel megjelent a piacon. Ezek a termékek nem tartalmaztak klórt, ezáltal garantálták az egész család biztonságát és egészségét.

Azóta a SANYTOL folyamatosan megújul, hogy egyre hatékonyabb és a fogyasztók igényeinek egyre inkább megfelelő termékeket kínáljon. A SANYTOL termékcsalád hatékony és praktikus megoldások széles választékát kínálja a tisztításhoz és a fertőtlenítéshez: a fertőtlenítő mosószeradaléktól a fürdőszobai vízkőoldóig, a konyhai zsíroldótól az alkoholos kézfertőtlenítő gélig minden bizonnyal Ön is megtalálja az igényeinek megfelelő terméket. Már csak azért is, mert a termékcsalád folyamatosan új termékekkel bővül!
A SANYTOL folyamatosan megújul, hogy egyre hatékonyabb és a fogyasztók igényeinek egyre inkább megfelelő termékeket kínáljon