A SANYTOL, a klór nélküli fertőtlenítés szakértője, elpusztítja a baktériumok, gombák és vírusok 99,9%-át.

Sanytol Házi Poratka-irtó Permet

Leírás

A poratka (Dermatophagoides pteronyssinus) az allergiák, különösen a légzőszervi allergiák (rhinitis, asztma, éjszakai köhögés, atópiás ekcéma…) egyik fő okozója. Noha az atkák egész évben jelen vannak, tavasszal és ősszel nagyobb számban figyelhetők meg.

A SANYTOL kifejezetten egy olyan terméket fejlesztett ki, amely 24 óra elteltével elpusztítja az atkák és az ágyi poloskák 100%-át, a fejlődési szakasztól (lárva, nimfák és kifejlett állatok) függetlenül. A termék megakadályozza az atkák és poloskák elszaporodását, és megtisztítja az otthoni környezetet.

Jellemzők

Elpusztítja az atkák (lárvák, nimfák és kifejlett állatok) és az ágyi poloskák 100%-át
Elpusztítja az atkák (lárvák, nimfák és kifejlett állatok) és az ágyi poloskák 100%-át
Szagtalan
Szagtalan
Nem hagy foltot
Nem hagy foltot
Hatása 4 hónapig tart
Hatása 4 hónapig tart

Felhasználási területek

  • Matracok
  • Ágybetétek
  • Függönyök
  • Szőnyegek
  • Padlószőnyegek

Felhasználási tanácsok

Permetezze 6 havonta a kezelendő felületre (ágynemű, szövetek, szőnyegek, lambéria stb.) Egy palack 6 m² felületre vagy legalább egy teljes ágynemű garnitúrára (matrac, párnák, paplan, ágyrugók…) elég. 1. A terméket lehetőleg reggel, gyermekek és háziállatok távollétében használja, és hagyja szabad levegőn alaposan megszáradni. 2. Porszívóval távolítsa el az összes allergént (ürülék, stb.). 3. A matracot 60 ºC-on vagy SANYTOL fertőtlenítő mosószeradalékkal kimosott gumis lepedővel takarja le. 4. Naponta szellőztessen.