A Sanytolról

A SANYTOLT eredetileg kórházi szakemberek számára fejlesztettük ki. Ennek megfelelően a SANYTOL különösen nagy hangsúlyt helyez a fogyasztók jólétére és egészségére – egyben ez vállalatunk fő küldetése is.

 

A SANYTOL termékek klórmentes összetétele biztosítja az egész család kényelmét és egészségét, rendkívül hatékony fertőtlenítő hatást garantálva. Minden célra és felhasználási területre a megfelelő terméket kínáljuk, amely segítségével otthona takarítása és fertőtlenítése egyszerűbb és biztonságosabb, mint valaha! Termékskálánkban az univerzális, általános termékektől a speciális, egyetlen felhasználási területre szánt termékekig minden megtalálható.

 

A SANYTOL minden területet és igényt lefedő termékskálája univerzális, konyhai, fürdőszobai fertőtlenítőket, fertőtlenítő felülettisztítókat és törlőkendőket, fertőtlenítő cipősprayt és textilfertőtlenítőt, valamint fertőtlenítő mosószeradalékot, folteltávolító port, légfrissítőt, fertőtlenítő kézgélt tartalmaz. További információkért kérjük, tekintse meg teljes termékskálánkat az alábbi linken.